Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ετών 21, εκδιδόμενη με AIDS σε οίκο ανοχής των Αθηνών


Επείγουσα ανακοίνωση για όσους ήρθαν σε επαφή με τη γυναίκα




Θετική στον ιό του AIDS βρέθηκε εκδιδόμενη αλλοδαπή σε παράνομο οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για Ρωσίδα 21 ετών για την οποία προέκυψε από
τον εργαστηριακό έλεγχο ότι ήταν φορέας του AIDS. Για το περιστατικό εκδόθηκε επείγουσα ανακοίνωση με την οποία καλούνται όσοι ήρθαν σε επαφή με τη γυναίκα να επικοινωνήσουν με το ΚΕΕΛΠΝΟ. 

Η γυναίκα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια των υγειονομικών ελέγχων που διενεργούνται στο κέντρο της πρωτεύουσας, κατόπιν εντολής του υπουργείου Υγείας, από κλιμάκιο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ). 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής λειτουργούσε παράνομα ενώ οι εργαζόμενοι δεν διέθεταν άδεια άσκησης επαγγέλματος και ειδικά βιβλιάρια υγείας. 
Για το ίδιο περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση και η Αστυνομία, στην οποία αναφέρεται ότι η νεαρή αλλοδαπή νοσηλεύεται φρουρούμενη σε δημόσιο νοσοκομείο. 
Επίσης, σημειώνεται ότι για την παράνομη λειτουργία του οίκου ανοχής, ο οποίος είχε σφραγισθεί επτά φορές τα τελευταία δυο χρόνια, συνελήφθη 49χρονη αλλοδαπή.

                                              Διεύθυνση και τηλέφωνα 

Το ΚΕΕΛΠΝΟ με νεότερη επείγουσα ανακοίνωσή του ζητεί από όσους ήρθαν σε επαφή με τη συγκεκριμένη γυναίκα το τελευταίο εξάμηνο να επικοινωνήσουν με το Κέντρο. 
Πληροφορίες και στοιχεία θα βρουν στην ηλεκτρονική σελίδα του www.keelpno.gr. Επίσης, μπορούν να τηλεφωνήσουν στην  Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS210-72.22.222 ή στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210-5212054».
Οι επικεφαλής του ΚΕΕΛΠΝΟ, με αφορμή και το περιστατικό αυτό εκφράζουν την ανησυχία τους καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ελέγχων έχει διαπιστωθεί ότι λειτουργούν εκατοντάδες παράνομοι οίκοι ανοχής σε όλη τη χώρα και κυρίως στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου