Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Η ΕΛ.ΑΣ. δημοσιοποίησε τα στοιχεία της οροθετικής ιερόδουλης

Η Αστυνομία έδωσε τα στοιχεία ταυτότητας της 22χρονης Ρωσίδας, η οποία είναι  φορέας του AIDS και εργαζόταν σε παράνομο οίκο ανοχής στην Αθήνα.



Έπειτα από εισαγγελική διάταξη, η Αστυνομία δημοσιοποίησε το όνομα της 22χρονης οροθετικής, καθώς και φωτογραφίες της, προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία του κοινωνικού συνόλου.
Πρόκειται για την Bukhtouarova Tatiana του Sergei και της Nadeza, γεννημένη στη Ρωσία στις 09-09-1990. Η νεαρή γυναικά, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Δικιασύνη, κατοικεί στο Γαλάτσι και εκδιδόταν σε οίκο ανοχής της οδού Φώκαιας 22, στην Αθήνα.
ierodouli-tria
Ο συναγερμός σήμανε έπειτα από ένα γρήγορο τεστ στο οποίο υπέβαλαν την 22χρονη, μέλη κλιμακίου του Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ). Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως η νεαρή Ρωσίδα, η ομορφιά της οποίας αποτελούσε το "δόλωμα" για τους νεαρούς πελάτες πάσχει από τον ιό του HIV.
ierodouli-duo

Είχαν κλείσει τον οίκο επτά φορές!

Ερωτήματα γεννάει το γεγονός ότι ο οίκος ανοχής λειτουργούσε παράνομα, ενώ κατά το παρελθόν είχε σφραγιστεί επτά φορές.
Στην Bukhtouarova Tatiana  έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για την παραβίαση της σφράγισης του παράνομου οίκου ανοχής, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και άλλες παραβάσεις της Νομοθεσίας που αφορούν τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα.
Για την υπόθεση συνελήφθη και η 49χρονη αλλοδαπή ιδιοκτήτρια του οίκου.
ierodouli-tessera
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη – AIDS) μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα:
Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222
Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210 52 12 054.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου