Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Συγγενείς έσπασαν στο ξύλο τραυματιοφορέα...

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο "Βενιζέλειο Νοσοκομείο" Ηρακλείου, όταν εξαγριωμένοι συγγενείς ενός τραυματία έδειραν 40χρονο τραυματιοφορέα.
Το περιστατικό συνέβη επειδή συγγενείς ζητούσαν επιτακτικά από τον τραυματιοφορέα να μεταφέρει τον άνθρωπό τους και τότε έγινε το ... μοιραίο λάθος: ο  τραυματιοφορέας τους ενημέρωσε ότι... ετοιμαζόταν να σχολάσει και ότι θα αναλάμβανε η επόμενη βάρδια να εκτελέσει τη μεταφορά. Αυτή η απάντηση έκανε έξαλλους τους συγγενείς που πέρασαν από τα λόγια στη χειροδικία.

Το άγριο περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ, όταν ένας αγρότης μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο σοβαρά τραυματισμένος, αφού τον είχε καταπλακώσει το τρακτέρ που οδηγούσε. Εισήχθη σύντομα στο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση, η οποία ολοκληρώθηκε γύρω στις 11 το βράδυ, ώρα που αλλάζει η βάρδια γιατρών, νοσηλευτών και τραυματιοφορέων. Τότε ήταν που έπεσε και το ξύλο...

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχουν αρκετοί νοσηλευτές που χρειάζονται ένα γερό βρωμόξυλο. Εδώ ένας νοσηλευτής χτύπαγε στο κεφάλι ένα παιδί που είχε επιληπτική κρίση για να καθήσει καλά. Φυσικά έφαγε το ξύλο της αρκούδας απο τους δικούς του, αλλά το ψυχικό το είχε κάνει, εκμεταλευόμενος την κατάσταση, την κρίση και την μη επαφή με το περιβάλλον του ασθενούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή