Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Για την ανιψιά στελέχους του ΔΟΛ ο Φ. Κουβέλης «έριξε» τον Δ. Χατζησωκράτη!


Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φορές ο Φ. Κουβέλης έδειξε στον Δ. Χατζησωκράτη ότι δεν τον εμπιστεύεται. Την πρώτη φορά (μόλις συγκροτήθηκε το κόμμα) τον έβγαλε από εκπρόσωπο τύπου της ΔΗΜΑΡ για να βάλει τον νεαρό και άπειρο, αλλά ελεγχόμενο, Α. Παπαδόπουλο. Την δεύτερη φορά προτίμησε τον Σπ. Λυκούδη για την πρώτη θέση στο Επικρατείας της ΔΗΜΑΡ.

Και τώρα προτίμησε την... 
έδρα της Β Αθηνών, και όχι της Αιτωλοακαρνανίας, αφήνοντας εκτός Βουλής τον Δ. Χατζησωκράτη (στον οποίο είχε εμπιστευθεί και την σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος!).

Όμως ο Φ. Κουβέλης δεν «έριξε» τον Δ. Χατζησωκράτη μόνο επειδή τον υποτιμά ως πολιτική προσωπικότητα. Επέλεξε στην Βουλή να μπει η κ. Φουντά, επειδή είναι ανιψιά μεγαλοστελέχους του «Βήματος» (και συγκεκριμένα του Δ. Ψυχογιού). Παντού υπάρχει μία διαπλοκή στη ΔΗΜΑΡ!
πηγή: epikoinonia-arg

1 σχόλιο:

  1. Πόθεν έσχες κυρία Πατριανάκου;
    (Υπεράνω ..υποψίας κ. Σαμαρά;)
    Το ΣΔΟΕ ανοίγει τους λογαριασμούς της "γαλάζιας" Φεβρωνίας

    Το οικόπεδο στην Μύκονο, η εταιρεία HELESI, οι αστυνομικοί του Μητσοτάκη, οι διαγωνισμοί του δημοσίου και οι τραπεζικοί λογαριασμοί....

    Με ένα εξαιρετικά επείγον και απόρρητο έγγραφό του το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος ζητά από την Ενωση Ελληνικών Τραπεζών να ανοίξει αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου 2004 έως σήμερα όλους τους τραπεζικούς και άλλους λογαριασμούς της τέως βουλευτού και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Φεβρωνίας Πατριανάκου....

    Στο έγγραφο που έχει εκδοθεί στις 2 Μαΐου του 2012 από την Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων Αθηνών ζητείται να ελεγχθεί σε όλες τις τράπεζες η κυρία Φεβρωνία Πατριανάκου του Πέτρου «αν υπάρχει ή υπήρχε λογαριασμός σε οποιαδήποτε μορφή για όλες τις μορφές κατάθεσης (ταμιευτηρίου, προθεσμίας, όψεως, μετοχών, μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων, διαχείρισης χαρτοφυλακίου, παραγώγων σε δείκτες, μετοχές, προϊόντα συνάλλαγμα FTF κ.λπ.).

    Επιπλέον ζητείται να τους γνωστοποιηθούν τυχόν διακίνηση χρηματικών ποσών μεταξύ τραπεζικών ιδρυμάτων, ημεδαπών και αλλοδαπών, τυχόν γενόμενες πράξεις συναλλάγματος,τυχόν ύπαρξη θυρίδων καθώς και κάθε άλλη σχετική με διακίνηση χρηματικών ποσών πράξη όπως αγορά ομολόγων ή εντόκων γραμματίων ή χρυσών λιρών ή ράβδων χρυσού, πράξη REPO, χορήγηση ενυπόθηκου δανείου κ.λπ. Καθώς και να μας αποστείλετε και τα οικεία παραστατικά για διατραπεζικές εγγραφές αξίας πάνω από 10.000 ευρώ.

    Τέλος, ζητείται ενημέρωση για τυχόν κοινούς λογαριασμούς της πού τηρούνται ή τηρούνταν στο ίδιο χρονικό διάστημα.

    Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ το iefimerida, δεν είναι αυτή τη στιγμή γνωστοί οι ακριβείς λόγοι για τους οποίους το ΣΔΟΕ ψάχνει τους τραπεζικούς λογαριασμούς της κυρίας Πατριανάκου και με ποιές ακριβώς δραστηριότητές της σχετίζεται η έρευνα αυτή.

    Η εταιρεία HELESI

    Η κυρία Πατριανάκου έως το 2007 που εξελέγη βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχε μετοχικά στην επιχείρηση HELESI Ελληνική Βιομηχανία Περιβαλλοντικών Συστημάτων της οποίας βασικός μέτοχος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο σύζυγός της Δημήτρης Καραΐσκος.

    Το οικόπεδο στη Μύκονο

    Σημειώνεται ότι στο πρόσφατο παρελθόν είχαν υπάρξει αρκετές καταγγελίες τόσο κατά της ίδιας όσο και κατά του συζύγου της για διαγωνισμούς που είχε κερδίσει η συγκεκριμένη εταιρεία σε διάφορους δήμους της χώρας προκειμένου να τους προμηθεύσει κάδους απορριμμάτων αλλά και απορριμματοφόρα οχήματα. Πρόκειται για προμήθειες ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας.

    Παράλληλα, είχε συζητηθεί έντονα η αγορά ενός οικοπέδου εκτάσεως 56 στρεμμάτων στη Μύκονο, ιδιοκτησίας της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής από ομάδα επενδυτών μεταξύ των οποίων ο σύζυγος της κυρίας Πατριανάκου, Δημήτρης Καραΐσκος , ο κουμπάρος τους και πατέρας του τέως Δημάρχου Μυκόνου κ. Χρήστος Βερώνης και δύο αστυνομικοί φρουροί του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
    ---------------------------------------------------
    Οπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» σε δημοσίευμα του 2009 «η σχέση της κυρίας Πατριανάκου με το Νησί των Ανέμων χρονολογείται από το 1990, όταν επί οικουμενικής κυβέρνησης τοποθετήθηκε σε ηλικία 28 ετών από τον τότε πρωθυπουργό Τζαννή Τζαννετάκη νομάρχης Κυκλάδων.

    Η ανάληψη της εξουσίας από τον κ. Μητσοτάκη βρήκε την κυρία Πατριανάκου στον νομαρχιακό θώκο, από τον οποίο αποχώρησε τον Νοέμβριο του 1991 επικαλούμενη οικογενειακούς λόγους.

    Την περίοδο εκείνη η Μονή Παναγίας Τουρλιανής είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες για την πώληση μιας έκτασης-φιλέτο 56 στρεμμάτων στην περιοχή Λούλος, με θέα στην παραλία της Αγίας Αννας.
    --------------------------------------
    Στην επαναληπτική δημοπρασία του προνομιακού υψώματος με θέα το απέραντο γαλάζιο στις 17 Ιανουαρίου 1993, ο πλειοδότης, εκτός του εαυτού του, παραστάθηκε ως πληρεξούσιος και αντιπρόσωπος και άλλων ατόμων, μεταξύ των οποίων οι κύριοι
    Βερώνης και Καραΐσκος
    και δύο αστυνομικοί του κ. Μητσοτάκη,
    ένας εκ των οποίων ήταν
    ο κ. Μανούσος Γρυλλάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή