Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Χρησιμοποιεί ακόμη το αυτοκίνητο του Υπ. Οικονομικών ο κ. Βενιζέλος;

Αυτού του τύπου το αυτοκίνητο - BMW 740i αλλά θωρακισμένο, χρησιμοποιούσε
ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών.  Το χρησιμοποιεί ακόμη ο κ. Βενιζέλος; 

Πριν από λίγα λεπτά ο υπουργός Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας στον Σεραφείμ Κοτρώτσο (real fm) είπε ότι η παρούσα συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ προσπαθώντας να δώσει το παράδειγμα προέβη στην περικοπή κατά 30% του μισθού των υπουργών. Θετικό μέτρο διότι δια του παραδείγματος πολλά μπορούν να επιτευχθούν. Χρειάζονται όμως και πολλά, πάρα πολλά άλλα...  

Αναφέρθηκε επίσης ότι τελειώνουν τα κρατικά αυτοκίνητα για πολλούς κυβερνητικούς. Εδώ όμως πρέπει να τεθεί ένα ζήτημα που κυκλοφόρησε ευρύτατα και αφορά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο: 
"O πρόεδρος του 12% γιατί κυκλοφορεί με την λιμουζίνα του Υπουργείου Οικονομικών αξίας 750.000 ευρω;", γράφτηκε. 
Το αυτοκίνητο είναι μάρκας BMW, θωρακισμένο και υπερπολυτελές για να το κατέχει μια χώρα υπερχρεωμένη σαν την Ελλάδα. 
Την ώρα που οι ΄
Έλληνες μισθωτοί, συνταξιούχοι και επιχειρηματίες στενάζουν από τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν μέχρι τώρα από ένα σύστημα κλεπτοκρατίας, δεν μπορεί κανένας να χρησιμοποιεί δημόσια περιουσία για να κυκλοφορεί σαν σεΐχης του Κατάρ. 


Αν ισχύει αυτό στην περίπτωση του κ. Βενιζέλου και όποιου άλλου, θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες από τον ίδιο/ίδιους και, φυσικά από εκείνους τους "αρμόδιους" υπαλλήλους που είχαν υποχρέωση να μαζέψουν την κρατική περιουσία όταν έληξε η θητεία του κάθε κυβερνητικού στελέχους. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου