Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Έκκληση για πληροφορίες απευθύνει η οικογένεια της 15χρονης

Με τα στοιχεία να δείχνουν προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας για την υπόθεση του τραυματισμού της 15χρονης κοπέλας στην Πάρο, που βρέθηκε βαρύτατα χτυπημένη, ημίγυμνη και σε κωματώδη κατάσταση σε παραλία του νησιού, η οικογένειά της απευθύνει έκκληση για πληροφορίες.

Ζητά από τους πολίτες της Πάρου καθώς και σε όσους βρέθηκαν στο νησί για διακοπές την προπερασμένη Κυριακή 22 Ιουλίου εάν γνωρίζουν το οτιδήποτε να επικοινωνήσουν με τις αστυνομικές αρχές.

Τις επόμενες ημέρες οι διωκτικές Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα και άλλων εξετάσεων, αφού στον λαιμό της 15χρονης βρέθηκαν μώλωπες που πιθανότατα προκλήθηκαν από την προσπάθεια του δράστη να σφίξει τον λαιμό της κοπέλας με κάποιο μαντίλι ή με το κορδόνι από το μαγιό της. Ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγριας δεν αποκλείει και την περίπτωση του βιασμού της, αν και σε πρώτη φάση αυτό δεν έχει προκύψει με βάση τα τραύματα που φέρει. Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που βοηθούν τις αστυνομικές αρχές της Πάρου, είχαν από την πρώτη στιγμή κατευθύνει τις έρευνές τους στην εγκληματική ενέργεια εις βάρος της ανήλικης, οδηγούμενοι από την κατάθεση της μητέρας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου