Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Η Τροχαία πήρε με τον γερανό τα δίκυκλα των αστυνομικών!


Έκπληκτοι οι περαστικοί έβλεπαν πριν μερικές ημέρες τον γερανό της Τροχαίας, αλλά και ιδιωτικά φορτηγά (εκ του νόμου πλέον χρησιμοποιούνται φορτηγά ιδιωτικών εταιρειών) να ... σαρώνουν τα παντός φύσεως δίκυκλα έξω από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ), τα οποία σχεδόν στο σύνολό τους ανήκουν στους αστυνομικούς που εργάζονται στην ΓΑΔΑ!

Η ενέργεια της διοίκησης της Τροχαίας υπαγορεύθηκε από την ανάγκη διάνοιξης της πρόσβασης ειδικά των ηλικιωμένων στα πεζοδρόμια γύρω από την Αστυνομική Διεύθυνση, τα οποία πρακτικά ήταν αποκλεισμένα από τα δίκυκλα που αφήνουν οι αστυνομικοί και το πολιτικό προσωπικό της Αστυνομίας γύρω από το κτίριο.
Άλλοι καιροί, άλλα ήθη στην Τροχαία Αθηνών.
Φυσικά είχε υπάρξει προειδοποίηση (και μάλιστα δύο φορές) από τους συναδέλφους τους της Τροχαία ότι πρέπει και οι αστυνομικοί να συμμορφωθούν με το νόμο για το παράνομο παρκάρισμα, ειδικά από την στιγμή που η κίνηση των ηλικιωμένων και των ατόμων με ειδικές ανάγκεςείχε καταστεί εξαιρετικά δυσχερής.
Βέβαια, έχουν και αυτοί το δίκιο τους, γιατί δεν ξέρουν που να παρκάρουν τα δίκυκλά τους, αφού δεν υπάρχει χώρος στο γκαράζ της ΓΑΔΑ.
Ελπίζουμε μόνο οι αστυνομικοί που τους πήρε ο γερανός τα μηχανάκια να μην πλήρωσαν και το πρόστιμο. Μπουρπουάρ παίρνουν αντί για μισθό και είναι οι άνρθωποι που μας προστατεύουν. Δεν θα πτωχεύσουμε κι άλλο αν τους χαριστεί το πρόστιμο έστω για μία και τελευταία φορά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου