Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ρέθυμνο: Οι Γερμανοί τουρίστες που... έγιναν διαρρήκτες!

Οι συλλήψεις των δύο Γερμανών, ηλικίας 20 και 21 ετών, έγιναν αργά χθες το απόγευμα (24-07-2012) στο Πάνορμο Ρεθύμνου. Ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών ότι οι δύο φίλοι είναι ύποπτοι διάπραξης κλοπών και διαρρήξεων, αναζητήθηκαν και εντοπίστηκαν από παραπάνω αστυνομικούς και προσήχθησαν σε αστυνομικό τμήμα. 
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία βαλίτσα ταξιδίου και ένα σακίδιο ώμου τα οποία περιείχαν, τρεις φορητούς Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και τρεις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές με τα παρελκόμενά τους, μία βιντεοκάμερα, ένα κινητό τηλέφωνο, διάφορα χρυσαφικά και προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας 4.850€.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, προέκυψε ότι οι δράστες είχαν μπει νωρίτερα, σε 4 δωμάτια ξενοδοχείου της περιοχής όπου διέμεναν προσωρινά ισάριθμοι αλλοδαποί και αφαίρεσαν τα παραπάνω κατασχεθέντα είδη, τα οποία αφού αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες, τους αποδόθηκαν.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, σε έρευνα που ακολούθησε στο δωμάτιο όπου διέμεναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, διαρρηκτικά εργαλεία και το χρηματικό ποσό των 725€. Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν αύριο (26-07-2012) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου