Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Διεθνείς διακρίσεις για την Costa Navarino



 
Νέες διακρίσεις για την Costa Navarino συμβάλλουν στην καθιέρωσή της αλλά και της Μεσσηνίας, ανάμεσα στους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως. Το ξενοδοχείο The Romanos, A Luxury Collection Resort επιλέχθηκε από το CNN GO, την ταξιδιωτική ιστοσελίδα του CNN, ανάμεσα στα "Καλύτερα παραθαλάσσια resorts του κόσμου".

Επίσης, το δεύτερο signature γήπεδο γκολφ στην Costa Navarino, The Bay Course, επέλεξε η γνωστή αμερικανική έκδοση Robb Report ανάμεσα στα "Κορυφαία Γήπεδα Γκολφ", μία σημαντική διάκριση που αναδεικνύει περαιτέρω την Costa Navarino ως ένα νέο γκολφ προορισμό.
Με το βλέμμα στραμμένο στο Σεπτέμβριο για τη διοργάνωση των Restaurant & Bar Design Awards στο Λονδίνο, τα εστιατόρια Inbi (σχεδιασμός: MKV Design) και Barbouni (σχεδιασμός: K-Studio) που βρίσκονται στην Costa Navarino, βρίσκονται ήδη ανάμεσα στους φιναλίστ του διεθνώς αναγνωρισμένου θεσμού (Κατηγορία: Διεθνή εστιατόρια - Ευρώπη).

Omega

Το Omega, το πρωτοποριακό concept γαστρονομίας με εστιατόριο και μαθήματα μαγειρικής που βασίζονται στη «Δίαιτα Ωμέγα», συνεχίζεται και φέτος στην Costa Navarino, με την παρουσία καταξιωμένων σεφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μετά από τον Host Chef Δόξη Μπεκρή μαζί με τον Δρα. Φαίδωνα Lindberg και τον guest chef Konstantin Filippou (έως τις 28.07), το Omega, που προάγει την υγιεινή διατροφή, θα φιλοξενήσει τους: Rene Poysl (29.07-09.08), Λευτέρη Λαζάρου (10-18.08), Ronny Portoulidis (19-30.08) και Έκτορα Μποτρίνι (31.08-09.09). Το Omega υποστηρίζεται από τη Gaea, την Aegean Airlines,τη Gaggenau Neff και τη Navarino Vineyards.

Σεμινάρια γευσιγνωσίας οίνου

H Costa Navarino πραγματοποιεί καθημερινά σεμινάρια γευσιγνωσίας γύρω από το κρασί με καταξιωμένους οινοχόους και δίνει παράλληλα τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν κρασιά από όλη την Ελλάδα και να επισκεφθούν τους αμπελώνες Navarino Vineyards. Μία ξεχωριστή συνεργασία, φέρνει στην Costa Navarino τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη MW, τον μοναδικό Έλληνα κάτοχο του τίτλου Master of Wine, ο οποίος διεξάγει σεμινάρια γευσιγνωσίας οίνου στις 23-25.08 & 6-8.09.

Μουσικές βραδιές με τη σοπράνο Κάτια Πάσχου

Η σοπράνο Κάτια Πάσχου με τον πιανίστα Μανώλη Παπασηφάκι προσφέρουν αποκλειστικά για όσους διαμείνουν στην Costa Navarino στις 9 & 10 Αυγούστου, δύο ιδιαίτερες μουσικές βραδιές στο χώρο του Anax Lounge & Bar. Η πρώτη βραδιά περιλαμβάνει γαλλικά τραγούδια των Poulenc, Satie, Hahn, Debussy και ένα μικρό αφιέρωμα στο έτος Massenet, ενώ η δεύτερη ανήκει στην ιταλική όπερα των Puccini & Verdi, αλλά και στα ανάλαφρα χορευτικά βαλς από την ελληνική & γερμανική οπερέτα.

Σύντομα στην Costa Navarino...

To Navarino Environmental Observatory (NEO) που βρίσκεται στην Costa Navarino και δημιουργήθηκε από τη σύμπραξη του Πανεπιστημίου της Στοκχόλμης, της Ακαδημίας Αθηνών και της TEMES, θα πραγματοποιήσει τα επίσημα εγκαίνια των εγκαταστάσεων του τον Οκτώβριο. Περισσότερα νέα σύντομα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου