Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Το "tweet" έκαψε τον Νικολόπουλο



Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε επισήμως ο βουλευτής Αχαΐας του κόμματος και πρώην υφυπουργός Εργασίας, Νίκος Νικολόπουλος, μετά από απόφαση του προέδρου του κόμματος για μία ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόκειται για μια ανάρτηση στο Twitter, που συζητήθηκε έντονα και προκάλεσε αναταράξεις στη Ν.Δ. Στο σχετικό σχόλιό του αναφέρεται στη στρατηγική της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.
Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Εμφανές το στρατηγικό αδιέξοδο. Η σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης "όνειρο ήταν" την λησμονήσαμε. Ο λαός ξεπνεομένος τι να περιμένει; Την τροϊκανή επιείκεια ή την τιμωρία;». 

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε άλλο ένα μήνυμα: «Ύφεση για το βιβλίο Γκίνες. H χώρα μας έχει τα περισσότερα συνεχή χρόνια σε ύφεση από οποιαδήποτε άλλη στον κόσμο! Ο τόπος δεν αντέχει άλλο».

Με αρκετή ώρα καθυστέρηση, η Νέα Δημοκρατία τον διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Ο υπεύθυνος δεοντολογίας του κόμματος, Γιάννης Τραγάκης, μελετά ακόμη και τη διαγραφή του βουλευτή από το κόμμα. Επικοινωνήσαμε με τον κ. Τραγάκη, ο οποίος ως πρόεδρος της επιτροπής δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για την υπόθεση.

Κύκλοι της Συγγρού κάνουν λόγο για μία απαράδεκτη τακτική που απώτερο σκοπό είχε την διαγραφή του.

Το επίμαχο tweet που προκάλεσε αναστάτωση στο Μαξίμου:


Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:


Το τελευταίο χρονικό διάστημα η σχέση του με την Νέα Δημοκρατία ήταν άκρως τυπική, καθότι ο κ. Νικολόπουλος είχε έρθει σε ρήξη με τους επικεφαλής του κυβερνητικού επιτελείου όταν, στις 9 Ιουλίου, παραιτήθηκε από τη θέση του υφυπουργού Εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Νικολόπουλος βρίσκεται σε διακοπές στα Χανιά. Στενοί του συνεργάτες μιλώντας στη zougla.gr ανέφεραν ότι ο πρώην υφυπουργός πληροφορήθηκε την διαγραφή του μέσω του internet καθώς ουδείς από τη Νέα Δημοκρατία είχε επικοινωνήσει μαζί του για να τον ενημερώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου