Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Για σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή κατηγορεί τον Μπερίσα ο... Μιχαλολιάκος της Αλβανίας


Σπαχίου: Η αλβανική κυβέρνηση έχει 3 Έλληνες υπουργούς και άλλους 13 φιλέλληνες




Το αλβανικό εθνικιστικό κόμμα "Ερυθρόμαυρη Συμμαχία", κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα, για "κρυφές" σχέσεις με την Χρυσή Αυγή, λόγω μιας συνομιλίας που είχε προ ημερών στην Κορυτσά, ο βουλευτής Χρήστος Παππάς με τον Βορειοηπειρώτη υπουργού Εργασίας Σπύρο Ξέρα.
Ο Αλβανός εθνικιστής ηγέτης Κρέσνικ Σπαχίου, που στα Τίρανα τον αποκαλούν  Αλβανό ... Μιχαλολιάκο λόγω των ακραίων θέσεων του,  χαρακτήρισε "σκάνδαλο" το τετ α τετ Παππά - Ξέρα κατηγορώντας τον ομογενή υπουργό της κυβέρνησης Μπερίσα πως «ο Ξέρας εργάζεται για το συμφέρον της λεγόμενης Βόρειου Ηπείρου».
Ο Σπαχίου δήλωσε προκλητικά : "Ο υπουργός Σπύρος Ξέρας έχει μετατραπεί σε γέφυρα του Σαλί Μπερίσα με την Χρυσή Αυγή. Σήμερα στην αλβανική κυβέρνηση υπάρχουν τρεις Έλληνες υπουργοί και άλλοι 13 φιλέλληνες. Αυτοί παραβιάζουν την εδαφική ακεραιότητα της Αλβανίας και προσπαθούν να αφομοιώσουν τον πολιτισμό και τα αλβανικά σύμβολα θα πρέπει να λογοδοτήσουν ενώπιον του νόμου, και αν ο νόμος δεν θα λειτουργήσει, τότε θα είναι ο ίδιος ο λαός που θα τους διώξει με διαμαρτυρίες. Πρέπει να δικαστούν για εθνική προδοσία", δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηγέτης της "Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας".
Και όπως σχολιάζει η aftonomi.gr, από την οποία και η είδηση: 
Θα μας τρελάνει εντελώς αυτός ο Σπαχίου, από την μια κατηγορεί τον Μπερίσα για διασυνδέσεις με την Χρυσή Αυγή και από την άλλη μας λέει πως ο Ξέρας και άλλοι Έλληνες υπουργοί εργάζονται για το καλό της Βορείου Ηπείρου! 

Πως μπορείς να εργαστείς για το καλό της Βορείου Ηπείρου όταν ανήκεις σε μια κυβέρνηση που έχει στους κόλπους της τσάμηδες που διεκδικούν ελληνικά εδάφη;! Πως μπορείς να εργαστείς για το καλό της Βορείου Ηπείρου όταν συνεργάζεσαι με το κόμμα των Τσάμηδων που ζητά να δικαστούν όσοι Βορειοηπειρώτες δήλωσαν ΕΛΛΗΝΕΣ στην απογραφή πληθυσμού;! Πως…;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου