Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ο ΓΑΠ «χρεώνει» 500 δολ. το κεφάλι για να μιλήσει για την κρίση


Δεν σταματάει  να μας εκπλήσσει ο πάλαι ποτέ (και αυτός) «καταλληλότερος» πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Ο ΓΑΠ «χρεώνει» 500 δολ. το κεφάλι για να μιλήσει για την κρίση
Ο πρώην πρωθυπουργός που γνωρίζει καλά «τι σημαίνει οικονομική κρίση» έχει πάρει μπρος και δίνει διαλέξεις στις ΗΠΑ σχετικά με το θέμα που έχει γονατίσει την Ελλάδα, έναντι μάλιστα αδράς αμοιβής.

Μέχρι και 500 δολάρια στοιχίζει το αντίτιμο για κάποιον που  επιθυμεί να παρακολουθήσει τις ομιλίες, ενώ ακόμη και για τους φοιτητές κοστίζει 70 δολάρια.
Και όλα αυτά ενώ το World Affairs Council είναι μια ιδιωτική, μη-κομματική, ΜΚΟ, πού όπως η ίδια δηλώνει στην ιστοσελίδα της, είναι επίσης μια «Αφορολόγητη Οργάνωση»...
Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι οι διαλέξεις είναι δωρεάν, αφού όπως είναι γνωστό όλα έχουν την τιμή τους!
Στο επίσημο πρόγραμμα του World Affairs Council, στο παράρτημα του Συμβουλίου στο 'Ορεγκον, ο κύκλος των διαλέξεων περιλαμβάνει στο πρόγραμμά του τόσο την ομιλία του «λαοφιλή» πρώην πρωθυπουργού ο οποίος ως πρώτος ομιλητής θα θίξει το θέμα της «Οικονομική κρίσης και η μοίρα της Ευρώπης», ενώ τον κύκλο των διαλέξεων, θα κλείσει με διάλεξη του ο Δαλάι Λάμα.
Γιατί όμως κάποιος να πληρώσει μερικές εκατοντάδες δολάρια για να ακούσει τον ΓΑΠ; Το World Affairs Council, προλογίζει την διάλεξη Παπανδρέου ως εξής.
«κ. Γιώργος Παπανδρέου (Πρωθυπουργός της Ελλάδα, 2009-2011)
Θέμα: «Οικονομική κρίση και η μοίρα της Ευρώπης» – Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου
Όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα του World Affairs Council of Oregon's 2013, «Σύμφωνα με το περιοδικό Foreign Policy ,ο Γ. Παπανδρέου βρίσκεται στην λίστα των «100 Μεγαλύτερων Στοχαστών Παγκοσμίως μας δίνει μία εικόνα για την κατάσταση αλλά και το μέλλον της Ευρωζώνης.
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο κ. Γ. Παπανδρέου συνεχίζει να θεωρητικολογεί υπέρ του νεοφιλελευθερισμού, με την επίφαση του σοσιαλδημοκράτη ηγέτη και φυσικά την πριμοδότηση του αμερικάνικου παράγοντα.
πηγή: newsbomb.gr

1 σχόλιο:


  1. Για ένα και ΜΟΝΟ πράγμα παραδέχομαι τον Γιώργο Κουρή. Διότι απέδειξε ότι τόπος και κατάληξη (φυσική) για όλες τις..δημοσιογραφικές "κουράδες" είναι Ο ΒΟΘΡΟΣ!!!

    Και υπάρχουν πλείστοι όσοι που τον επιβεβαιώνουν !

    Τα σέβη μου κύριε Χ..βδέλα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή