Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Τέως αντιπρόεδρος της Lehman Brothers ο νέος γ.γ. Δημοσίων Εσόδων Χ. Θεοχάρης!

Πολύ ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό το σχόλιο που μας έστειλε φίλος αναγνώστης σχετικά με τον νέο γενικό γραμματέα Εσόδων Χάρη Θεοχάρη, τον "επικοινωνιακό" που χαϊδεύουν όλα τα κανάλια. Το βιογραφικό του νέου γγ αποκαλύπτει ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια ακόμη σοβαρή υπόθεση που επιβεβαιώνει την σχέση μεταξύ μεγάλων τραπεζικών οίκων (είναι αυτοί που μας πτώχευσαν) και στην διακυβέρνηση της χρεοκοπημένης Ελλάδας της οποίας μοιράζονται τα ιμάτια. Αποκαλύπτεται αυτό που πολλές φορές έχουμε επισημάνει, αυτό που ήδη λέει ο κόσμος ανοιχτά, πως μια δράκα ανθρώπων εκπαιδευμένων σε μεγάλα κέντρα εξουσίας εκπαιδεύτηκαν, εξαρτήθηκαν και ήλθαν για να μας... σώσουν.

Το σωσίβιο που μας έδωσαν μας οδηγεί καθημερινά στον βυθό. Κοντολογίς, έσωσαν τις τράπεζες, δηλαδή τους εαυτούς τους χρεώνοντας και πτωχεύοντας τον ελληνικό λαό!   Διαβάστε τι μας γράφει ο φίλος μας σχετικά με την "υπόθεση Θεοχάρη": Ορίστηκε από την Κυβέρνηση ο νέος γ.γ. Δημοσίων Εσόδων.
Επειδή εμείς κάτι μυριστήκαμε είπαμε να δούμε που δούλευε αυτός ο άνθρωπος, που για τα επόμενα 5 χρόνια (βάση συμβολαίου) θα ελέγχει τα δημόσια έσοδα.
Δείτε σε ποιον παγκόσμιο επενδυτικό οίκο δούλευε ο....
νέος γενικός γραμματέας…
Διετέλεσε αντιπρόεδρος στην Lehman Brothers, ηγούμενος της Ευρωπαϊκής ομάδας πληροφορικής μετοχικών παραγώγων της εταιρίας.

Και εκτός από εκεί δούλευε και ως Διευθυντής Μηχανογράφησης της Ασπίς Πρόνοια, του κ. Ψωμιάδη, οποίος πλέον είναι φυλακισμένος για οικονομικό έγκλημα.

Το γνωστό ANTINEWS (που εχει ιδιαίτερες σχέσεις με τον κ. Σαμαρά και που συχνά εκφράζει απόψεις των συνεργατών του) έκραζε εμμέσως τον κ. Θεοχάρη για την προϋπηρεσία του και μάλιστα ανέφερε … “Στο Υπουργείο Οικονομικών πήγε από την πρώτη στιγμή που ήρθε το ΠΑΣΟΚ.” Αφήνοντας πολλά υπονοούμενα!!! Βρε πως αλλάζουν οι καιροί!!!

Τα σχόλια και οι σκέψεις, δικές σας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου