Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Σχέδιο συρρίκνωσης του Ελληνισμού


Μην ακούτε και μην εμπιστεύεστε αυτά που λένε οι διάφοροι παπαγάλοι για την Κύπρο. Το πρόβλημα δεν ήταν τα 15 δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτά καλύπτονται ακόμη και από μια μικρή τράπεζα, πόσο μάλλον από ένα κράτος. 
Ο στόχος είναι συγκεκριμένος: ο πολιτικός απόλυτος έλεγχος της Κύπρου για να περάσει ένα νέο "σχέδιο Ανάν" που, ουσιαστικά, θα τουρκοποιεί την Κύπρο.
Το σχέδιο αυτό ανέλαβαν να προωθήσουν τώρα οι Γερμανοί των Μέρκελ - Σόιμπλε, φυσικά με το αζημίωτο. Η αφωνία της παράλυτης από τα μνημόνια Αθήνας και ο παράλληλος "τσαμπουκάς" των Τούρκων δίνουν πλήρως την εικόνα. Ήδη οι Τούρκοι τα βρήκαν με τους Κούρδους* και έβαλαν τον Οτσαλάν (που υποστηρίζαμε δια υπογραφών εμείς εδώ στην Ελλάδα) να ζητήσει από το ΡΚΚ "να σιγήσουν τα όπλα". Την ίδια ώρα ζητούν "μισά - μισά" τα κέρδη από το φυσικό αέριο της Κύπρου, ενώ ο Ομπάμα έβαλε τον Εβραίο πρωθυπουργό να πάρει τηλέφωνο τον Ερντογάν και να του ζητήσει συγγνώμη προκειμένου να εξομαλυνθούν οι σχέσεις Τουρκίας - Ισραήλ. Όπερ και εγένετο και τώρα οι Ισραηλινοί "τα μασάνε" για την Κύπρο και τις συμφωνίες που είχαν μαζί της συνάψει! 
Είναι ξεκάθαρο πως οι πιέσεις σε Ελλάδα και Κύπρο θα ενταθούν. Δηλαδή, βρισκόμαστε μπροστά από συρρίκνωση του Ελληνισμού. 
Όποιος δεν το βλέπει ή είναι τυφλός ή εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα! 
Για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι, έπρεπε η Ελλάδα να αποδυναμωθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει σε τίποτα! Το ίδιο και η Κύπρος, η οποία τώρα θα αναλωθεί σε "αναζήτηση ευθυνών", δηλαδή σε εσωστρέφεια τροφοδοτώντας τα επιχειρήματα όσων εξυφαίνουν σχέδια εις βάρος της. 
Φορείς της παραλυσίας Ελλάδας - Κύπρου ήταν ένα διεφθαρμένο πολιτικο-οικονομικό -εκδοτικό- δημοσιογραφικό σύστημα που οδήγησε στα γνωστά αποτελέσματα. Αυτοί οι άνθρωποι, εκουσίως ή ακουσίως, έπαιξαν τον ρόλο του Τσολάκογλου**. Διότι και οι δύο χώρες αυτή την στιγμή βρίσκονται υπό κατοχή τείνουσες την χείραν της ζητιανιάς στην Ευρώπη των Γότθων.  
Η Πατρίδα μας οδηγείται σε διαμελισμό και εθνική συρρίκνωση! 
Αν δεν το αντιληφθούμε δεν θα μπορούμε ν' αντιδράσουμε!!!
ΌΡΙΟΝ



*Για όσους δεν θυμούνται την Ιστορία, οι Κούρδοι είναι οι Τσέτες που κατέσφαξαν τον ελληνικό πληθυσμό το 1922 στην Μικρά Ασία. 
**Τσολάκογλου: ο στρατηγός που, χωρίς εντολή της κεντρικής κυβέρνησης της Ελλάδας, υπέγραψε την παράδοση της Ελλάδας στους Γερμανούς Ναζί του Χίτλερ και αυτοί τον διόρισαν πρώτο πρωθυπουργό της Κατοχής! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου