Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - ΦΕΚ: Πλήρης αφελληνισμός και του Στρατού...

Με "αυτοματοποιημένη" ιθαγένεια οι εισακτέοι από φέτος στις στρατιωτικές σχολές...


Η νόθευση του γένους του πληθυσμού που κατοικεί στην Ελλάδα είναι ένα σχέδιο που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια. Σαφώς και δεν είναι "σύμπτωση" η αθρόα και με αμείωτους ρυθμούς παράνομη είσοδος μεταναστών στην πατρίδα μας. Ούτε είναι σύμπτωση η πολιτική της Τουρκίας που οργανώνει και στέλνει στην Ελλάδα τα καραβάνια των πεινασμένων ταλαίπωρων Ασιατών και Αφρικανών, χωρίς η Ευρώπη, η οποία την ίδια ώρα συζητά μαζί της την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση κ.λπ. δεν λαμβάνει κανένα μέτρο! Ούτε βεβαίως και το ΝΑΤΟ της πιάνει το αυτή αφού ασκεί πολιτική κατά μιας "φίλης και συμμάχου χώρας". Το αντίθετο θα λέγαμε. Οι δήθεν σύμμαχοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ευνοούν την πολιτική της Τουρκίας!  
Από την άλλη, υπάρχουν και οι εσωτερικοί "προωθητές" της νόθευσης του πληθυσμού της Ελλάδας. Με διάφορους μανδύες: τον δημοκρατικό, τον... προοδευτικό, αυτόν των ΜΚΟ (με παχυλές ενισχύσεις του ελληνικού κράτους!), κομματικά ελεγχόμενοι "πολιτιστικοί" ή "ανθρωπιστικοί" σύλλογοι και άλλοι πολλοί. Και όποιος αντιδρά είναι "φασίστας", "ακροδεξιός", "οπισθοδρομικός" κ.λπ. Την ίδια στιγμή τα κράτη της Δύσης και ιδιαίτερα η "μητρόπολις" της δυτικού τύπου "δημοκρατίας", οι ΗΠΑ, ακολουθούν μιαν εξόχως βίαιη πολιτική κατά της λαθρομετανάστευσης. Εκεί δεν παίζουν. Σκοτώνουν στα σύνορα αλλά ουδείς εκ των "προοδευτικών" κάνει μνεία! Κάπως έτσι και με τις τηλεοράσεις να ασκούν πλύση εγκεφάλου μεταδίδοντας διάφορα δακρύβρεχτα ρεπορτάζ (πάντα υπέρ "των ταλαίπωρων που ξεριζώθηκαν" κ.λπ.), η ελληνική κοινωνία έχασε τον μπούσουλα. Η πολιτική του ανίκανου κράτους να φυλάξει τα σύνορα και την κοινωνία του, απέδωσε κατά τους σχεδιασμούς. Ήταν και "δωράκια" του δήθεν φθηνού εργατικού δυναμικού (που πληρώνουμε πολύ ακριβά τώρα!) που έκαμψε τις πατριωτικές συνειδήσεις της πλειοψηφίας. Κάπως έτσι οι λαθρομετανάστες άρχισαν να αποκτούν βάση και να νομιμοποιούνται με διαδικασίες που η ελληνική δικαιοσύνη χαρακτήρισε παράνομες και αντισυνταγματικές. Όμως, όταν κάποιος ριζώνει, άντε να τον βγάλεις! Έτσι φτάσαμε να θέλουν οι μουσουλμάνοι να κατασκευάσουν τέμενος στην καρδιά των Αθηνών (Βοτανικό!).      Μάλιστα, στην ιερή πόλη των Αθηνών, την κορωνίδα του κόσμου. Δεν φτάνει που οι εσωτερικές πολιτικές δυνάμεις την βίασαν πολλαπλώς συνεχίζοντας την πρακτική των επιδρομέων της ιστορίας, τώρα θέλουν να προσθέσουν ένα ακόμη πρόβλημα στην πολύπαθη πόλη που έκανε το λάθος να γεννήσει τον ανθό της ανθρώπινης σκέψης: την Φιλοσοφία! 
Τώρα υλοποιείται η επόμενη πράξη της παγκοσμιοποίησης που είναι η ουσιαστική και έμπρακτη πολυπολιτισμικότητα: ο Στρατός! 
Στόχος βέβαια δεν είναι ο απλός Στρατός αλλά οι αξιωματικοί. Έτσι γίνεται πράξη η   εισροή αλλοδαπών στις ελληνικές Στρατιωτικές Σχολές... 
Σύμφωνα λοιπόν με τους νόμους ου ψηφίσει η "Βουλή των Ελλήνων", τα προσόντα, τα οποία πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι των ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ είναι τα εξής:
α. Να έχουν την Ελληνική ιθαγένεια. Γίνονται δεκτοί και υποψήφιοι -ες ομογενείς που δεν έχουν την Ελληνική ιθαγένεια, την οποία όμως αποκτούν χωρίς άλλη διατύπωση (!!!) με την εισαγωγή τους στα.... ΑΣΕΙ – ΑΣΣΥ, όπως ορίζει ο Κώδικας της Ελληνικής Ιθαγένειας (Ν. 3284/2004 – ΦΕΚ 217/Α').
β. Να έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση, όπως ορίζουν τα ΠΔ 133/2002 – ΦΕΚ 109Α', ΠΔ 53/2003 – ΦΕΚ 59/Α', ΠΔ 207/2007 – ΦΕΚ 233/Α' και ΠΔ 54/2010 – ΦΕΚ 93/Α'.



Η εισροή αλλοδαπών στις ελληνικές Στρατιωτικές Σχολές συνεχίζεται...
8. Τα προσόντα, τα οποία πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι των ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ είναι τα εξής:
α. Να έχουν την Ελληνική ιθαγένεια. Γίνονται δεκτοί και υποψήφιοι -ες ομογενείς που δεν έχουν την Ελληνική ιθαγένεια, την οποία όμως αποκτούν χωρίς άλλη διατύπωση,με την εισαγωγή τους στα.... ΑΣΕΙ – ΑΣΣΥ, όπως ορίζει ο Κώδικας της Ελληνικής Ιθαγένειας (Ν. 3284/2004 – ΦΕΚ 217/Α').

-5-
β. Να έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση, όπως ορίζουν τα ΠΔ 133/2002 – ΦΕΚ 109Α', ΠΔ 53/2003 – ΦΕΚ 59/Α', ΠΔ 207/2007 – ΦΕΚ 233/Α' και ΠΔ 54/2010 – ΦΕΚ 93/Α'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου