Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

”Το αμερικάνικο όνειρο”

Καταπληκτικό video με ελληνικούς υποτίτλους


Η Ελλάδα ξαφνικά πτώχευσε, ενοχοποιήθηκε μαζί με τον λαό της, υπέγραψε μνημόνια, υποδουλώθηκε. Οι ελληνικός λαός ζεις και ελπίζει πως θα δει κάποιο φως στο βάθος του τούνελ και πως θα αποκατασταθεί κάποτε η στοιχειώδης ηρεμία στην ζωή του. Την εργολαβία αυτή έχουν αναλάβει "οι επαγγελματίες σωτήρες", δηλαδή οι πολιτικοί, οι άνθρωποι ή καλύτερα "το σύστημα" εκείνο που οδήγησε την χώρα στην πλήρη υποδούλωση! Είναι ένα σύστημα που ανήκει στους μεγάλους τραπεζίτες, τους ανθρώπους που έχουν υποδουλώσει όχι μόνο την Ελλάδα μα και την ίδια την Αμερική. Ναι, καλά διαβάσατε: οι ΗΠΑ δεν είναι
ελεύθερη χώρα μα λεία στα χέρια των μεγαλοτραπεζιτών!  Και διαιωνίζουν αυτήν την κατάσταση καλλιεργώντας την άγνοια στον κόσμο, την παραπληροφόρηση και πολλά άλλα χρησιμοποιώντας στρατιές πιστών υπαλλήλων - σκύλων που θέλουν και απολαμβάνουν κάποιο κοκκαλάκι που τους πετούν. Στο βίντεο που ακολουθεί (το σπάσαμε σε δύο για να είναι πιο εύκολη η φόρτωση στην σελίδα) θα δείτε τον κύκλο του χρήματος και πώς μια χούφτα ανθρώπων, ξεκινώντας από την Ευρώπη κατάφερε να ελέγξει τον κόσμο μέσω των ΗΠΑ. Αξίζει να διαθέσετε από ένα δεκαπεντάλεπτο για κάθε ένα από τα δύο video. Αν και η παραγωγή είναι κινούμενα σχέδια, πραγματικά θα χάσετε πολλά αν δεν τα δείτε.
Είναι εκπληκτικά. Μία καταπληκτική ταινία animation, που μας δείχνει με αρκετά διασκεδαστικό τρόπο την αδίστακτη απάτη που κρύβεται πίσω από το αδίστακτο τραπεζικό σύστημα (παγκοσμίως).
http://www.youtube.com/watch?v=MZSLeHs72pM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου