Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Οι δηλώσεις Πολύδωρα και τα χαλκεία...

"Άμα ακούω εγώ, μποξ και πυγμαχία και πως να εξουδετερώσουμε και να λιώσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ή την Χρυσή Αυγή, λέω ...έλεος είμαστε εκτός τόπου και χρόνου. Χρειάζεται η ευρύτατη συνεννόηση για μια εθνική άμυνα απέναντι στην Τρόικα" Αυτά και άλλα είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βύρων Πολύδωρας μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real. Διευκρίνισε δε ότι πρέπει να συνεννοηθούν τα κόμματα για να υπάρξει αντίσταση απέναντι στις απαιτήσεις της Τρόικα διότι η Ελλάδα λόγω  της πολιτικής των μνημονίων πεθαίνει μέρα με την ημέρα! 

Κι όμως, αυτή η κεντρική απόλυτα λογική πρόταση για το συμφέρον της Πατρίδας ρίφθηκε στον Καιάδα του παραλόγου και της εμφυλιοπολεμικής λογικής που μόνο την Ελλάδα δεν εξυπηρετεί. Τα γνωστά "έγκριτα" χαλκεία της πληροφορίας έσπευσαν αμέσως μα αφορμή την αναφορά του κ. Πολύδωρα στην Χρυσή Αυγή. Την αναφορά αυτή την μετέτρεψαν σε "πρόταση Πολύδωρα για συνεργασία της Ν.Δ. με την Χ.Α." και σηκώθηκαν άπαντες συμπεριλαμβανομένου και του κόμματος του Μιχαλολιάκου!      
Συγκεκριμένα, στην ερώτηση αν θα πρέπει να υπάρξει επαφή (σ.σ. για συννενόηση) και με την Χρυσή Αυγή, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε: «Βεβαίως... Μας έπιασε η ευαισθησία για την Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο; Θα ψηφιστεί από ένα εκατομμύριο και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμάρης; Το ξέρουνε το σύνταγμα της Βαϊμάρης; Ξέρουνε ότι ήταν το πιο προχωρημένο Σύνταγμα στην κοινωνική πολιτική της Γερμανίας του Μεσοπολέμου; Ή όλης της ιστορίας του συνταγματικού δικαίου της Γερμανίας;» 
Ο κ. Πολύδωρας πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Όσοι είστε αντίθετοι να πάτε να το βγάλετε από τον Άρειο Πάγο. Να κάνετε αίτηση να θέσετε το κόμμα εκτός νόμου, όπως είπε ο κ. Βενιζέλος. Γίνονται αυτά τα πράγματα; Δεν ηρεμούμε λιγάκι να δούμε τον πόνο μας και την κατάσταση μας;» Χαρακτήρισε το success story ως «ψυχολογική ένεση» και επέκρινε την κυβέρνηση ότι συνεχώς υποχωρεί στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα.

Έσπευσαν να τον... διαγράψουν

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες ώρες από τις δηλώσεις και βγήκαν άπαντες. Από δεξιά και αριστερά ακόμη και από το ίδιο το κόμμα του να ρίξουν την φωνή της λογικής του Πολύδωρα στην πυρά.  
Πρώτα και καλύτερα τα μέσα μαζικής εξαπάτησης. Προσέξτε τους τίτλους: 
Έθνος: Ακροδεξιό φάλτσο του Πολύδωρα.
Ελεύθερος Τύπος: Βύρων Πολύδωρας: Προκλητική δήλωση για συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή. 
Εφημερίδα των Συντακτών: Στον αστερισμό της ακροδεξιάς η Ν.Δ. 
Ελευθεροτυπία: ΔΗΛΩΣΗ - ΒΟΜΒΑ: Ο βύρων χρυσαυγίζει 
Καθημερινή: ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Η Ν.Δ. αποδοκιμάζει τον κ. Πολύδωρα για τα περί Χρυσής Αυγής.
Αυγή: Η "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" ΤΗΣ Ν.Δ.: Τρέχει πίσω από τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.
Τα κανάλια δεν πήγαν πίσω μέχρι που ο Σκάι προσπάθησε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου χθες το απόγευμα να παίξει το ίδιο έργο. Ωστόσο, βγήκε στον αέρα ο ίδιος ο κ. Πολύδωρας και μέσω προβλημάτων του ήχου κατάφερε να πει την αλήθεια των θέσεών του οι οποίες παρασάγγας απείχαν από αυτά που είχαν εισπράξει μέχρι εκείνη την στιγμή οι θεατές ή οι ακροατές των ραδιοφώνων! 

"Όποιος βρει ότι χρησιμοποίησα την λέξη συνεργασία να εκστομείται από τα χείλη μου κερδίζει χρυσούν ωρολόγιον" υπογράμμισε περιπαιχτικά ο βουλευτής. Και ουδείς τόλμησε να τον διαψεύσει διότι τέτοια λέξη δεν χρησιμοποίησε ποτέ! Παράλληλα τόνισε ότι ο κίνδυνος δεν είναι η Χ.Α. αλλά η τρόικα.Το ερώτημα όμως είναι "γιατί" επιφυλάσσουν τέτοιες συμπεριφορές σε ανθρώπους που ομιλούν την γλώσσα της λογικής; Δηλαδή, όποιος τολμήσει να πει: "ρε παιδιά η Ελλάδα βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και άπαντες οι δανειστές, τοκογλύφοι και λοιποί ασελγούν στο κορμί της. Σκοτώνουν αργά αλλά σταθερά τον ελληνικό λαό. Ελάτε να συνεννοηθούμε ώστε να κάνουμε κάτι για το καλό της Πατρίδας".  Αμέσως θα πέσουν επάνω του άπαντες οι πολιτικοί σχηματισμοί για να τον φάνε!  
Γιατί άραγε; Ξεκινούν από τα δικά τους κομματικά συμφέροντα ή επεκτείνονται και εκτός αυτών; Είναι άραγε τόσο παράλογο να συνεννοηθούμε όλοι, αφήνοντας εκτός τις όποιες "ιδεολογικές" διαφορές; Υπάρχει μεγαλύτερη ιδεολογία από το συμφέρον της Πατρίδας και του λαού μας;   
Αφήστε την σκέψη σας να δράσει ήρεμα και έξω από πολιτικές προκαταλήψεις. Ίσως τότε να βρείτε πολλές απαντήσεις... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου