Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ! ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ – ΥΜΝΟΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και “Φταίει ο Καραμανλής”!

καθημερινη επικο πρωτοσελιδο

ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΔΟΛ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ… ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ! 

Αποφασισμένο το Φάληρο να πάρει κεφάλι στην κούρσα για τη “Νέα Ελλάδα”!

Αυτά που δεν κατάφερε το “συγκρότημα” με 500 δημοσιεύματα διαχρονικά, το καταφέρνει σήμερα η “Καθημερινή” σε ένα μόλις φύλλο! Όλοι οι μύχιοι πόθοι και σκοποί σε μία μόλις έκδοση.

Με ένα επικό πρωτοσέλιδο, την ώρα που στην κοινωνία επικρατεί χάος, καλάσνικοφ κροταλίζουν έξω από το αστυνομικό μέγαρο, υπάλληλοι απολύονται και οι Έλληνες έχουν φτάσει στο ναδίρ, η έγκριτη εφημερίδα υμνεί την πρωτοβουλία …τράπεζας, να καθαρίσει τα γλυπτά της Αθήνας! (κλικ στο πρωτοσέλιδο για μεγέθυνση . Μιλάμε για το κεντρικό θέμα στην πρώτη σελίδα, την ίδια στιγμή που η αγορά καταστρέφεται επειδή οι τραπεζίτες δεν δίνουν σάλιο στην πραγματική οικονομία…

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Εκ των κεντρικών θεμάτων στις περιβόητες “σομον” σελίδες, μεσουρανεί ένα επικό άρθρο για τον “σύγχρονο ήρωα”, τον υπόδικο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ! Πακέτο με τον διθύραμβο στους τραπεζίτες, που είναι λογικό να πίνουν νερό στο όνομα του Γεωργίου, αφού λόγω μνημονίου, για πρώτη φορά στην παγκόσμια οικονομία, την χασούρα ιδιωτών την πληρώνουν οι φορολογούμενοι πολίτες…

“ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΔΙΩΞΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ”!!!  

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΔΙΩΞΗΕμ, βέβαια! Αφού κανείς δεν εξήγησε στην Ευρώπη γιατί ακριβώς διώκεται ο κύριος Γεωργίου, λογικό είναι να μην την “κατανοούν”. Είναι δεδομένο ότι και στην Ευρώπη εάν κάποιος μετέτρεπε μία συλλογική ανεξάρτητη αρχή σε μονοπρόσωπη ΕΠΕ, όχι μόνον θα εδιώκετο, όχι μόνον δεν θα βρισκόταν στην θέση του, αλλά αντίθετα, θα ήταν ήδη στο εδώλιο με βαρύτατο κατηγορητήριο. Εδώ στην Ελλάδα όμως, οι αποφάσεις τις δικαιοσύνης μπορούν να λοιδωρούνται και να προσβάλλονται από τον οποιονδήποτε, αρκεί να προστατεύονται όσοι ζημιώνουν την Ελλάδα υπέρ συγκεκριμένων συμφερόντων.

Και για να μην υπάρξουν περιθώρια για παρερμηνείες, πάρτε και ολίγη από τον “κακό Καραμανλή” και τους “κακούς υπουργούς” που διόριζαν εκατομμύρια στο δημόσιο (αλλά αποδείχθηκαν μόνο τα …890 άτομα του Μετρό). Θα μπορούσε βεβαίως κάλλιστα το μεγάλο αυτό έργο για το οποίο αποκαλύφθηκαν νέες μίζες στην κυβένηση Σημίτη, να λειτουργούσε με … ρομπότ τρανσφόρμερς! Προφανώς δεν βρήκε ο Γιάννος κάποιο εργοστάσιο που να έχει “αντιπρόσωπο” στην Ελλάδα.

Όλα σε ένα λοιπόν. Άγιοι οι τραπεζίτες, άγιος ο Γιώργος Παπανδρέου, Άγιος ο Κώστας Σημίτης, κρεμάμε τον κακό Καραμανλή και πάμε να φτιάξουμε τη “Νέα Ελλάδα”.

Με μία μικρή παραλλαγή στο σύνθημα: Από το “Ελλάς – Ελλάς, Ψυχάρης Σαμαράς”, οδεύουμε ολοταχώς στο “Ελλάς – Ελλάς, σερβί Παπαχελάς”.

Και εις ανώτερα.

πηγή:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου