Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Καλούν σε ανάκριση τους Μανιάτες επειδή διαμαρτυρήθηκαν!

Προσπαθούν να ποινικοποιήσουν την ελευθερία έκφρασης!



Απίστευτες εξελίξεις στον αγώνα κατά των Δασικών Χαρτών καταγγέλλει η Επιτροπή Αγώνα Μάνης. Αφορμή στάθηκε η κλήση από την Αστυνομία πολλών Μανιατών που συμμετείχαν στο περυσινό συλλαλητήριο έξω από τις Δασικές Υπηρεσίες Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, για να καταθέσουν ως ύποπτοι για... παρακώλυση συγκοινωνιών!
Όπως αποκαλύφθηκε, σ' εκείνο το συλλαλητήριο υπήρχε αστυνομικός ο οποίος κατέγραφε τους αριθμούς κυκλοφορίας των αυτοκινήτων των Μανιατών που καλούνται ένα χρόνο μετά να καταθέσουν γιατί... παρακώλυσαν τις συγκοινωνίες. Είναι σαφές ότι πίσω από την ενέργεια "άλλων εποχών" της Αστυνομίας κρύβεται η κυβέρνηση η οποία μη δείχνοντας πρόθυμη να βρει λύση στην λεηλασία που διαπράττει μέσω των Δασικών Χαρτών εις βάρος της Μάνης, προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους Μανιάτες για να  παρατήσουν τον αγώνα τους.  
Η εύγλωττη ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα των Μανιατών τα λέει όλα:


"Λίγο πριν ανοίξει το Τριώδιο οι μάσκες έπεσαν και εμφανίστηκε το πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης, με την προσπάθεια ποινικοποίησης του δημοκρατικού, και αδιαπραγμάτευτου, δικαιώματος της διαμαρτυρίας.
Διωκόμαστε δικαστικά οι Μανιάτες επειδή διαμαρτυρηθήκαμε!

Η νέα κυβερνητική επίθεση κατά της Μάνης έρχεται έναν χρόνο μετά την πρώτη κινητοποίηση των Μανιατών για την υπεράσπιση των ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΩΝ περιουσιών μας, με την κλήση από την Αστυνομία για ανάκριση (!!!) των συμμετασχόντων στην διαδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Δασαρχείο Καλαμάτας στις 10 Φεβρουαρίου 2017.
Παρά το γεγονός ότι η Επιτροπή Αγώνα Μάνης είχε έλθει σε επαφή με την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας ενημερώνοντας για την εκδήλωση χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίρρηση από αυτήν, συνέβη το απίθανο: αστυνομικά οχήματα έφραξαν τότε την συμβολή των οδών Ύδρας και Ξενοφώντος, λίγο μετά τη Διεύθυνση Δασών, κι έτσι τα τροχοφόρα των Μανιατών αναγκάστηκαν να σταματήσουν στο μέσον του οδοστρώματος. Έξω από της Διεύθυνση Δασών Μεσσσηνίας οι εκατοντάδες Μανιατών διαμαρτυρηθήκαμε για την νομιμοφανή προσπάθεια ΔΗΜΕΥΣΗΣ των Μανιάτικων Πατρογονικών μέσω της πρόχειρης, ανιστόρητης, παράλογης, αντιδημοκρατικής και αντισυνταγματικής επιχείρησης ανάρτησης – κύρωσης των Δασικών Χαρτών.
Όπως αποκαλύπτεται τώρα, κατά την διαμαρτυρία υπήρχε αστυνομικός –προφανώς εντεταλμένος-  που κατέγραφε (!!!) τις πινακίδες των αυτοκινήτων επί της οδού Ύδρας και τώρα καλούνται, από την Αστυνομία, οι κάτοχοί τους σε ανάκριση!!! Η μυστική καταγραφή των πινακίδων κυκλοφορίας θυμίζει άλλες εποχές που ο ελληνικός λαός θέλει να ξεχάσει αλλά κάποιοι φροντίζουν να του τα θυμίζουν…

Φυσικά, οι Μανιάτες δεν καλούνται να καταθέσουν γιατί ο αρμόδιος υφυπουργός Σωκράτης Φάμελλος εξαπάτησε την Επιτροπή Αγώνα όταν, στις 20 Ιουλίου 2017, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, αναγνώρισε το δίκαιο των Μανιατών και  δεσμεύτηκε να του κατατεθεί Νομοθετική Πρόταση την οποίαν θα εξέταζε και θα την εισήγαγε στην Βουλή προς ψήφιση προκειμένου να ρυθμιστούν τα ζητήματα που προκύπτουν από την παράλογη εφαρμογή των Δασικών Χαρτών σε ΟΛΗ την γεωγραφική περιοχή της Μάνης.
Πράγματι η Νομοθετική Πρόταση συντάχθηκε και απεστάλη ΥΠΕΝ/ΑΝΠΥ/22165/3734/05-10-2017.
Έκτοτε ούτε φωνή ούτε… ακρόαση!
Έτσι, τα μόνα όπλα που απέμειναν στην ενιαία Μάνη είναι η διαμαρτυρία την οποία ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, και η Ελληνική Δικαιοσύνη. Η αίτηση ΑΚΥΡΩΣΗΣ των ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ εκδικάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας στις 8 Απριλίου 2018.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ
Ως απαράδεκτη την μεθόδευση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να ποινικοποιηθούν οι κοινωνικοί αγώνες. Προφανώς θέλει να επιβάλει την «σιωπή των αμνών» για να μπορεί να καταπατά αδιαμαρτύρητα τα όποια δικαιώματα έχουν απομείνει στους υπηκόους -υποζύγια της πατρίδας μας.
Θέλει να μας τυλίξει «σε μια κόλλα χαρτιού» για ν’ αρπάξει αδιαμαρτύρητα τις περιουσίες των Μανιατών με το πρόσχημα του «δάσους» κι ενώ γνωρίζει καλά –άλλωστε το παραδέχθηκε και ο κ. Φάμελλος- ότι η πολιτική του ξεριζωμού και της άκρατης αστικοποίησης που ακολούθησαν ΟΛΕΣ οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις, είναι αυτές που άγριεψαν τα κτήματά μας τα οποία τώρα βλέπουν ως «δάση» οι Δασικές Υπηρεσίες που αποτελούν στην «επιχείρηση αρπαγής» και την αιχμή του δόρατος κυβέρνησης – δανειστών.
Γνωρίζει καλά ότι η πολιτική του κράτους (το οποίο «έχει συνέχεια» όπως παραδέχθηκε ο κ. Φάμελλος) είναι αυτή που δημιούργησε όλα τα κακά στην πατρίδα μας. Και τώρα αυτή, η ίδια πολιτική που δεν αλλάζει, πιστή στις επιταγές των νεοκατακτητών, θέλει να εξοντώσει τους Έλληνες αρπάζοντας τις περιουσίες τους, μετατρέποντάς τους από ΓΗ-ΓΕΝΕΙΣ σε μετανάστες

Αυτό όμως που δεν γνωρίζει αλλά θα το μάθει στην πορεία, είναι ότι
ΟΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ.

Διότι,
-Η ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΗ ΓΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ.

-Η Μάνη δεν λύγισε σε πολύ πιο δύσκολες ιστορικές συνθήκες.

-Το Δίκιο είναι με το μέρος μας, όπως άλλωστε μας είπε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έξω από το δημαρχείο Καλαμάτας, όπως μας διαβεβαιώνουν δεκάδες παραγόντων που δεν εξαρτούν καρέκλα και μισθό από την κυβέρνηση.

- ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ και όλοι αυτοί που επιβουλεύονται τη γη μας θα κρύβονται από τις σελίδες της ιστορίας διότι


ΟΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου